SVE NA JEDNOM MJESTU.

FOTO SA LICA MJESTA: Jutros poginula srpska pjevačica, majka je uzalud čekala da se vrati sa nastupa

loading...
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4.00 sata ujutro kod sela Bogdanje u trsteničkoj opštini u Srbiji smrtno su stradali pjevačica Elvira Savić (32) iz Trstenika i Srđan Petrašinović (30) iz Dublje, dok je teže povrijeđen Vladimir Petrović (33).Foto: Mjesto gdje je jutros došlo do strašne nesreće, na regionalnom putu Ugljarevo – Medveđa

Do nesreće je došlo kada su se, najvjerovatnije, usljed neprilagođene brine kretanja po vlažnom putu sudarili automobil marke “opel kadett” u kojem su bili Srđan i Elvira i automobil marke “renault megane” koji je vozio Petrović.

Od zadobijenih povreda Savićeva i Petrašinović su preminuli na licu mjesta. Vladimir Petrović je sa povredama glave prebačen u kruševačku bolnicu, gdje je hospitalizovan. Navodno nije direktno životno ugrožen.

Uviđaj je izvršio dežurni osnovni javni tužilac u Trsteniku.

Poznato je da su se Petrašinović i Savić, koja se vraćala s nastupa u jednom ugestiteljskom objektu u Velikoj Drenovi, nalazili u “opelu” koji je išao iz pravca Medveđe, a auto marke “renault megane” se kretao iz pravca Trstenika.

Petrović je također muzičar-kontrabasista, a i on se vraćao sa nastupa u nekom od lokala. On je vozio “kadetta”, dok je Savićeva bila na mjestu suvozača.
Stradali: I Vladimir i Elvira bavili su se muzikom

– Vjerovatno su stradali vraćajući se sa “tezge”, jer je Elvira pjevala u kafani u Velikoj Drenovi, pa se otuda našla u autu koji je iz tog pravca išao ka Trsteniku. Pretpostavlja se da je Srđan bio te večeri u kafani, pa se ponudio da je poveze kući. Vozač Vladimir Petrović, takođe muzičar, kontrabasista, kretao se iz suprotnog pravca ka rodnom selu Medveđa, a inače je, radio u kafani “Kutak” kod akva-parka u Trsteniku – navodi nezvanično izvor beogradskih Novosti.

Uzroci nesreće još se utvrđuju, ali izvjesno je da je riječ o opasnoj krivini, a susnježica i mokar kolovoz vjerovatno su uticali na uslove na putu. Mještani Bogdanja ističu da nesreće nisu rijetke na tom mjestu.

Nada Nikolić, Elvirina majka, čekala je kćerku uzalud da se vrati sve do pola tri. Djevojkalijepog glasaškolovala se za sasvim drugo zanimanje.

– Pjevala je u kafani, jer niko nije htio da je zaposli, a bila je pekar, tri godine se školovala za taj zanat – priča Nada Nikolić:

– Nije lako da se radi, ali nije bježala od posla. Niko nam nije javio šta se desilo, niti nas je policija obavijestila. Slučajno sam čula da mi je kćerka poginula od komšinice moje sestre Anite – kaže ova žena.

Slomljena od bola, Nada još ne zna kada bi mogla ukopati ljubimicu. Starija sestra Sanja još ne shvata šta se dešava.

U Parking servisu u Trsteniku, gdje je radio Srđan Petrašinović, ne mogu da vjeruju da su ostali bez dobrog i vrijednog momka, koji je od 2011. godine bio zadužen za građevinsku operativu. Vozio je buldožere, pauk i umio da upravlja i drugim mašinama.
Share:

Nema komentara:

Objavi komentar

Popular Posts

Pokreće Blogger.

Istaknuti post

PIROŠKE SA SIROM! JEDNOM KOLEGICA OVO DONIJELA NA POSAO MI I MRVICE POJELI!

Ovo je recept kolegice sa posla. SASTOJCI Tijesto 1 kg brašna za dizana tijesta 1 kom svježi kvasac 1 žlica velika ravno soli ...

Arhiva bloga

Pages - Menu

POPULARNI POSTOVI

f

IZABERI MENE

Arhiva bloga

Recent Posts

POČETNA