SVE NA JEDNOM MJESTU.

AKO NISTE SPREMALI KROMPIR NA OVAJ NAČIN VRIJEME JE...

Sastojci
1 kg krumpira
5-6 jaja
1-2 para domaćih kobasica
2 žlice ulje za prženje




5 dl kiselog vrhnja
Vegeta, sol i papar

Priprema
Obzirom da je riječ o krumpiru pogledajte i kako izgleda početak rasta ove gomoljaste biljke, snimljen u mojem vrtu, danas treći dan nakon nicanja iz zemlje.
Skuhati krumpir u vodi ( ja kuham bez soli ), oguliti i narezati na ploške. Skuhati jaja, oljuštiti ih i narezati na kolute. Skuhati jaja, oljuštiti ih i narezati na kolute




U nauljenu posudu za pečenje poslagati pola narezanog krumpira i posoliti ga.
Na krumpir poslagati narezana jaja......
....a zatim kobasice.
Na kraju sve pokriti preostalim krumpirom,  posipati Vegetom, popapriti i posoliti.....
......pa preliti kiselim vrhnjem.
Zapeći u pećnici na temperaturi 0d 180° C 20 do 30 minuta dok sve lijepo ne zarumeni.
Share:

Nema komentara:

Objavi komentar

Popular Posts

Pokreće Blogger.

Istaknuti post

PIROŠKE SA SIROM! JEDNOM KOLEGICA OVO DONIJELA NA POSAO MI I MRVICE POJELI!

Ovo je recept kolegice sa posla. SASTOJCI Tijesto 1 kg brašna za dizana tijesta 1 kom svježi kvasac 1 žlica velika ravno soli ...

Arhiva bloga

Pages - Menu

POPULARNI POSTOVI

f

IZABERI MENE

Arhiva bloga

Recent Posts

POČETNA