SVE NA JEDNOM MJESTU.

NEVJEROVATAN PREOKRET U ISTRAZI UBISTVA U KUČEVU: Sin do detalja opisao kako je ubio oca Srećka! Otkriveno zašto su brat i majka lagali!

Istraga o ubistvu Srećka Ljubenovića, koji je ubijen prije pet godina, a čiji su posmrtni ostaci nađeni zakopani prije nekoliko dana, dobila je neočekivani preokret. Naime, sada se sumnja da je zločin izvršio najstariji sin Aleksandar (24), a da majka Sonja (48) i mlađi brat Lazar (19) u tom trenutku nisu znali ništa.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Aleksandar Ljubenović, koji je uhapšen zajedno sa majkom i bratom zbog sumnje da je bio saučesnik u ubistvu, je tokom saslušanja u Višem tužilaštvu u Požarevcu priznao da je on ubio oca.



“On je u prvom trenutku negirao zločin, međutim, kasnije se slomio i sve priznao. Na saslušanju je do detalja objasnio kako se sve odigralo”, rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

Prema njegovim riječima, Aleksandar je objasnio da je sve sam isplanirao.

“Rekao je da je, kada je odlučio da ubije oca, tražio od mlađeg brata Lazara da mu nabavi pištolj. Mlađi brat navodno nije znao zašto starijem treba oružje, ali ga je nabavio od svog druga i dao ga Aleksandru. On je kasnije ubio oca, a kako bi se otarasio tijela, angažovao je dvojicu mještana da mu pomognu”, priča naš izvor.

Prema njegovim riječima, ta dvojica mještana nisu znali da zakopavaju tijelo njegovog oca umotano u šatorsko krilo.

“Aleksandar je objasnio da je komšijama rekao da im je svinja uginula od trihineloze i da moraju da je zatrpaju. Ne sluteći šta rade mještani su za malu novčanu naknadu pomogli Aleksandru. Da je ubio oca, Aleksandar je prvo rekao mlađem bratu. Kasnije su, poslije nekog vremena, obojica rekli majci. Ona je, onda, želeći da zaštiti sina izmislila je priču kako je njen suprug otputovao. Kada je zločin otkriven majka je slagala da je ona ubila Srećka iz istog razloga, da zaštiti sina”, objašnjava izvor blizak istrazi.

Naš sagovornik dodaje da Aleksandar na saslušanju nije mogao da se tačno seti godine u kojo je ubio oca.

– Bio je siguran da je riječ o maju, ali ne i da li je to bilo 2013. ili 2014. godine. Nakon priznanja njemu je određen pritvor od 30 dana, dok su mlađi Lazar i njihova majka Sonja pušteni da se brane sa slobode. Inače, Sonja kao krvni srodnik, odnosno majka, po zakonu ne mora da prijavi krivično djelo i zato najvjerovatnije neće odgovarati – rekao je naš izvor.

Pored porodice saslušani su i mještani koji su pomogli Aleksandru da se riješi očevog tijela. Kako nisu znali o čemu je riječ, njih dvojica su dali izjave i pušteni kući.
Share:

Nema komentara:

Objavi komentar

Popular Posts

Pokreće Blogger.

Istaknuti post

PIROŠKE SA SIROM! JEDNOM KOLEGICA OVO DONIJELA NA POSAO MI I MRVICE POJELI!

Ovo je recept kolegice sa posla. SASTOJCI Tijesto 1 kg brašna za dizana tijesta 1 kom svježi kvasac 1 žlica velika ravno soli ...

Arhiva bloga

Pages - Menu

POPULARNI POSTOVI

f

IZABERI MENE

Arhiva bloga

Recent Posts

POČETNA