SVE NA JEDNOM MJESTU.

Aca Lukas u suzama kada je vidio šta se dogodilo ispred njegove kuće!

loading...
Aleksandar Vukasanović prekjučer je proslavio 47. rođendan, a u toku dana na Lukasovu kućnu adresu stizalo je mnogo poklona od prijatelja i fanova. Kako saznajemo, Aca je čak pustio i suze kada je ispred doma vidio oko desetak vatrenih fanova koji su ga čekali s tortom i raznim poklonima.

– Aca je u toku dana na kućnu adresu dobio mnogo poklona, što ga je baš obradovalo. Međutim, doživio je veliko iznenađenje kada je izašao iz kuće i ugledao svoje najvjernije fanove. Bilo je njih desetak sigurno, držali su tortu, sliku na kojoj je Lukasov portret, čokolade i šampanjac. Kada su ga ugledali, uglas su počeli da mu pjevaju rođendansku pjesmicu. Lukas je toliko bio srećan i iznenađen da je počeo da plače. Nije mogao da sakrije emocije tog momenta jer su oni skoro dva sata stajali ispred i smrzavali se dok on nije izašao da bi ga iznenadili. Aca se slikao s njima, zahvalio im se na poklonima i što su toliko godina uz njega. Nakon toga im je poručio da vjeruje da će se odlično provesti na koncertu i beskrajno im zahvalio što su mu uljepšali dan – ispričao nam je izvor blizak folk zvijezdi.
(Alo.rs)

loading...



Share:

Nema komentara:

Objavi komentar

Popular Posts

Pokreće Blogger.

Istaknuti post

PIROŠKE SA SIROM! JEDNOM KOLEGICA OVO DONIJELA NA POSAO MI I MRVICE POJELI!

Ovo je recept kolegice sa posla. SASTOJCI Tijesto 1 kg brašna za dizana tijesta 1 kom svježi kvasac 1 žlica velika ravno soli ...

Arhiva bloga

Pages - Menu

POPULARNI POSTOVI

f

IZABERI MENE

Arhiva bloga

Recent Posts

POČETNA